Brainport Industries Koninklijke Metaalunie Mikrocentrum Nevat
  • Dutch Industrial Supply Pavilion op Hannover Messe 2019

    Van 1 t/m 5 april 2019 vindt de Hannover Messe plaats. Voor de zesde keer faciliteren de organisaties, Brainport Industries, Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum en Nevat een Holland Paviljoen om Hal 4 oranje te kleuren.

Hannover Messe
Dutch Industrial Supply Pavilion

1 t/m 5 april 2019  
Deutsche Messe, Hannover

De voordelen van deelnemen aan het Dutch Industrial Supply Pavilion in Hal 4 is dat de overkoepelende organisaties veel zorgen voor u uit handen nemen. De organisatie heeft contacten met de Hannover Messe, standbouwer, catering, publiciteit, water/elektra/schoonmaak, badges, subsidiemogelijkheden, etc. Kortom, het scheelt u heel veel regel- en voorbereidingswerk.

Tevens zorgt de organisatie voor gemeenschappelijke PR, de werving van bezoekers en helpt u met de marketing voorafgaand aan de beurs. 

U maakt onderdeel uit van het grootste Nederlandse Paviljoen dat veel (internationale) aandacht trekt. Vandaar dat de organisaties voor u contact onderhouden met relevante ministeries, tevens zullen hoogwaardigheidsbekleders en buitenlandse delegaties voor u worden uitgenodigd. 

Daarnaast zullen onderstaande punten ook vanuit het collectief worden opgepakt:

  • SHOP webinars waar u uitleg en ondersteuning krijgt om het SHOP systeem in te vullen
  • Actieve persbenadering namens Holland Paviljoen
  • Deelnemersbijeenkomst voorafgaand aan de beurs
  • Organisatie netwerkborrel en ontvangst (internationale) delegaties, interessant lezingenprogramma en andere activiteiten gedurende de week